2012. május 30., szerda

Ha kedd, akkor klub


Múlthéten kedden nagyon alkotó kedvünkben voltunk. Lehet, hogy én voltam erőszakosabb a kelleténél, természetesen a szó legpozitívabb értelmében, mert hát úgy gondoltam, addig nem megyünk haza, míg meg nem varrjuk a katedrálos tűpárnát. Sokan ugyan ismerjük magát a technikát, de, mint ahogy én is örömömet leltem az elkészítésében annak ellenére, hogy nem újdonsággal álltam szemben, vannak köztünk olyanok, akiknek ez teljesen új volt.
Neki veselkedtünk tehát a szabásnak varrásnak és láss csodát, elkészültek a tűpárnák!!!!:::)))
Lépésről lépésre mutattam a fogásokat és jókat kuncogtam, ahogyan találgatták a következő lépéseket, mert kicsit gonoszkodtam és nem mondtam meg előre.  BOCSI LÁNYOK:::)))
De meg volt ennek az oka, és ezt el is mondtam.

az elkészült párnácskák

Most kedden, azaz tegnap, szintén mozgalmas klubéletünk volt. Ismerkedési délutánt tartottunk az új foltos lányokkal: Katica csoportosokkal és a Mandulavirágokkal. Klubos lányok és még nem klubosak izgatott várakozással álltak a találkozó előtt. Szépen megterítettünk, gyűltek a finom fánkok, sütik, szörpök az asztalon, és jöttek a vendégek is. Egy rövid kis köszöntő, majd bemutatkozás és már meg is ismerkedtünk.  Úgy gondoltuk, hogy a kis ajándék, amit adtunk egyben egy nagyon jó ötlet ,amit meg szeretnénk tanítani nekik és bár először nem akartak a lányok varrni, de finom ráhangolással észrevétlenül mindenki már a gép előtt sorakozott, hogy körbevarrja az újdonsült mintadarabját. Beszélgettünk, eszegettünk, és észre sem vettük, hogy ránk esteledett.
Bízom benne, hogy sokukkal, még jobb lenne ha mindegyikükkel, újra találkozunk a szeptemberi első klub napunkon. Ugyanis mi nyáron szünetre megyünk.

a kis csapat


itt még várakozunk

hogyan is készült???

az utánpótlás utánpótlása....ő is foltvarró lesz????
Minden kedves klubos lánynak nagyon szép nyarat kívánok és sok időt a varrogatáshoz!

Pillimolli

1 megjegyzés:

  1. Nagyon jól éreztem magam...aranyosak voltak a lányok...jó lenne, ha csatlakoznának! :) Neked is szép nyarat kívánok...de azért remélem, hogyha már szemben lakunk, azért néha néha találkoznánk! :)))
    Ha kedd akkor klub...és jövő héten hova menjek? :))) Már most hiányzik!

    VálaszTörlés