2012. május 3., csütörtök

A Turul városában....

Nyakunkon a következő hétvége de én még a múlt hetivel vagyok tele. Táborban jártam Tatabányán, kedves foltvarrós barátnőmmel , Orsival. Visszajárók vagyunk sok táborban, ez is a kedvenceink közé tartozik. Sok ismerős, kedves emberek, jó tananyag, még jobb hangulat, és nem utolsó sorban varrás és varrás és csak varrás!!!
Készültek fali tartók, táskák, dobozok.
Egy kis képes összefoglaló a teljesség igénye nélkül:::(((


Katika gyönyörű saját készítésű ruhájában. Lenyűgözően szép munka!!!
Közelkép ....a táska is megér egy pillantást!
Műanyag sablonnal készített blokkok


Életkép, ez a terem fele..... Az idei tábor különlegessége, hogy Margitka, a csoport vezetője, megtanított horgolni.......igen azt nem tudok, illetve tudtam, már használhatom a múlt időt nyugodtan, és boldogan::))
Tudásom kimerült az elméletben: pálcák: rövidek és hosszúak:)
Most már gyakorlatba is át tudom ültetni, (és még csak kertészkednem sem kell:::)))


Köszi Margitka!!
Egy szó, mint száz: jövőre is ott a helyünk!!


Pillimolli

2 megjegyzés:

  1. Jó lehetett Nektek együtt ilyen csoporttal! Sajnos én nem jutok el ilyen táborokba. Talán majd egyszer...Messze van általában mind, ill. mindig van "fontosabb" kötelezettségem.Örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Vacakolt a blogod, mindig valami problémát jelzett, így nem tudtam Neked egy díjat küldeni, pedig szerettem volna! Majd legközelebb...

    VálaszTörlés
  2. Nagyon köszönöm a szándék a fontos, bár sajnos nem igazán tudom ez micsoda (a díj)de azért kedves Tőled!
    Ami a táborokat illeti: nagyon jó dolog, nagyon sok jó emberrel lehet találkozni, sok barátság köttetik ott, ha egyszer lesz rá módod menj el!!!Nem fogod megbánni::))

    VálaszTörlés