2012. július 28., szombat

Ismét nyár!!


Megint itt a jó idő! Egyre melegebb lesz a lakásban, és ezzel egyenes arányban csökken a lelkesedésem a varráshoz. De azért pár órácskára leülök és próbálkozom. Észrevettem magamon, hogy amikor már kezd szürkülni, akkor kevésbé megy a tervezés, inkább  a félkész dolgokat igyekszem elővenni és folytatni. Sajnos a nappalok is rövidülnek, ezért ki kell használni a nap értékes részét: egy kis munka átcsoportosítással ez is megvalósul. Tehát reggel tervezés,előkészítés, majd egy kis házimunka meg ez-az és délután- este felé kivitelezés.
Na, hát ennek eredményeképpen az utóbbi pár nap termése ez lett:
Fodros táska , mellesleg nagyon kedvelem ezt a fazont, és egy szintén kedves formájú táska, amit  nagyon sokszor készítettem. Ez utóbbi már-már " saját "-nak mondható, bár az efféle kijelentésekkel nem szeretek nagyon hivalkodni, mert azt gondolom, nehéz a mai internetes világban igazán újat alkotni, és ez a kiváltság csak nagyon keveseknek adatik meg. Tehát hasonló fazonok keringenek a neten, kár lenne azon vitatkozni kié az eredeti ötlet, tény, hogy mindenki alakíthat rajta itt-ott és akkor már egy kicsit sajátjává válik, de attól az még nem az övé. Hosszú évek alatt rá kellett jönnöm  (és nem szégyellem bevallani), hogy én nem tartozom azok közé a szerencsések közé, akik ilyen eredetiségeket tudnak létrehozni, de igyekszem valami Pillimollisat belevinni a munkákba : legyen az precizitás, vagy egy kis újítás imitt-amott, stb. Ennyi elég is a filozofálásokból mára. Nézzük a képeket:))
masnis romantika

kéderes varrással, tote bag

fodros romantika, tote bag

belülről, inside
És készült még egy pár neszesszer is.

masnis neszi

szeretem ezt a háromszög fazont

csipkével és szalaggal díszítve

necessaire

necessaire

neszesszer, gyapjú szövetből
Remélem az egyre növekvő meleg nem szegi kedvemet, hogy a következő napokban is géphez üljek, .....majd meglátjuk , addig is jó hűsölést mindenkinek!!

Pillimolli

4 megjegyzés:

  1. Nagyon jók!A táska fantasztikus!Olyan kis szolíd,de nagyon tetszik!Kitartást a meleghez!

    VálaszTörlés
  2. Kedves Renus! Köszi, este volt egy kis eső, hátha ma kellemesebb lesz az idő::))

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszenek a táskák is és neszik is! :)))Gyönyörűek!
    Majd küldök egy kis hűvöset itthonról...:))))!
    Nem jössz le majd este fele sétálni egy kicsit?
    Puszi! Erika

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszenek ezek a táskák is a neszikkel együtt. Szép az alapanyag, egyszerű, de nagyszerű a díszítés!

    VálaszTörlés