2012. szeptember 22., szombat

Hol is kezdjem......


Talán az elején - csütörtökön benáthásodtam , pályamunka elkezdése törölve - de mert megígértem , hogy részt veszek áttolódott a feladat teljesítése péntekre - délelőtt munka (prüszkölés a köbön , öt kiló zsebkendő elhasználása )délután rohanás haza be az ágyba kalmopirin és izzadunk!!!! Ébredés után ötkor nekiláttam a táskának......majd befejezés éjszaka háromkor . Hát igen , így jár az, aki mindent az utolsó percre hagy - sajnos van egy ilyen rossz tulajdonságom  . (A többiről most nem beszélek :::::))))) Azonban észrevettem , hogy ez a fajta "rosszaság" engem igencsak tud doppingolni. Elkészültem hát a táskával , két és fél órai alvás után rohanás a buszhoz , Érden találkozó Orsi barátnőmmel , majd kocsival száguldunk Tatabányára. 
Az idén tíz éves a klubjuk fennállása !!!
Gratulálok lányok és még sok szép együtt töltött évet kívánok Nektek!!!!
Az idei varrási feladat egy nagyon édes filcből készült cica elkészítése volt.










Tíz év sok idő hát ízelítőt kaptunk egy kicsit a munkákból , amik ezen idő alatt készültek:
Nagyon szépek és látszik a nem kicsi fejlődés!

















És mint mindig az idén is volt pályázat. Én még sosem pályáztam - nem mertem - mert mindig úgy gondoltam nálam sokkal ügyesebbek mások és mindig a hibát keresem a munkámban azt gondolván, hogy ezt a zsűri úgyis észreveszi. De most gondoltam egy nagyot , beneveztem egy olyan táskával , ami nagyon különleges fazonnal bír és talán esélyes lehet . 
És lett - duplán is !! Nagyon örültem , jól esett - mert belevarrtam a szívemet is (hát ez nagyon giccsesen hangzik ezért kihúzom :::))) Kategória első helyezés és a közönség díj is az enyém lett :) (ezúton is köszönöm azoknak , akik a táskámra szavaztak). 
A többi táska is nagyon szép és különleges volt , pár fotót mellékelek ezekről is, érdemes szemügyre venni. Kissné Katika hátizsákja 'megér egy misét'!!!









A fenti szürke táskával nyertem , és ezek voltak a nyeremények , gyönyörűek!!!

Az első helyezésért a tatabányai Foltvilág KFT csomagját mindenféle kinccsel:)


A közönség díj a martfűi Ili Textil ajándéka , köszönöm!

A fotókról no komment, ez az esti fotózás átka, de nézzétek el nekem , az örömtől még azon melegében szerettem volna a bejegyzést megtenni:)

Több érdeklődés is volt a táska elkészítésével kapcsolatban, amiről csak azt tudom mondani , hogy nagyon szívesen tartok belőle tanfolyamot, a kapcsolatot itt fel tudjátok velem venni::))

Rég nem látott kedves tatabányai barátok egyike Bea (arany keze van::)) kincses dobozzal lepett meg, itthon kipakoltam és mindenféle kivágott Sizixszes minta volt benne!!! Hamarosan felhasználásra is kerül , beveszem a következő 1 éves tervbe !!::)) A bagoly mintát is köszönöm!!
a kincsek

a baglyos anyag is jópofa

aranykezű masszőr tündér!!!
a zsűri komoly munkában
a helyi lányok csoport munkája

Felirat hozzáadása



a vendégek blokkjaiból varrt munka

életkép
És ezzel zárom is képes beszámolómat a mai ünnepi foltos találkozóról. Nagyon jó volt! csak így röviden mert ezt már nem kell ragozni.
Jövőre Veletek ugyanitt!!!

Szép estét mindenkinek!


PilliMolli

5 megjegyzés:

  1. A cicák édesek, s huúú, a táskád gyönyörű! Gratulálok, s ne légy ilyen kishitű, aki tud, az tud. Márpedig Te nagyon is ...

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok!Nagyon szép a táskád!

    VálaszTörlés
  3. Micsoda élmény! Nagyon jó lehetett Nektek! Gratulálok a sikeredhez! Mennyi szépség egy helyen!!!Remélem teljesen meggyógyultál?!

    VálaszTörlés
  4. Álomszép dolgok! Csodaszépek lehetnek élőben is :) Ilyenkor sajnálom, hogy a gépem sutban van :S
    A táskád nagyon egyedi, megérdemelted az elismeréseket, gratulálok!!! (És persze ne legyél túl szigorú önmagadhoz, sokszor csak mi látjuk a "hibáinkat".)

    VálaszTörlés
  5. Kedves Lányok!
    Köszönöm szépen a kedves szavakat, sajnos meg lett a böjtje a hétvégének, most itthon fekszem betegen:::(((
    Na de ebből van kiút, még ez a szerencse::)))

    VálaszTörlés