2012. november 19., hétfő

Miért.......

.........gyorsabb az idő, mint én???? Természetesen nem keresem a választ , mert maga a kérdés sem valós , de bosszant időnként, hogy nem érem utol magam.
A hétvégén ismét Bakancsos baráti találkozón voltam - mondhatom nagyon jó volt :::)))) Ilyenkor szoktunk karácsonyozni - igen ilyen korán mert ez még az az idő amikor mindenki el tud egy kicsit szakadni a családtól . Nagyon kedves és szívből jövő ajándékokkal örvendeztettük meg egymást ,nem beszélve a jókedvről ami ilyenkor betölti a szobát. El lehet képzelni a hangulatot, amikor a kandallóban lobogó tűz előtt a nagy asztal körül nyolc barát (igazi nők a szó mindenféle értelmében) ül és a szófolyam végeérhetetlen. Poénviharok záporoznak , a könnyünk is potyog. Azért persze komoly ::::))))munka is folyt : ismét pályamunkára készülünk , de ez még titkos projekt.
lázas ajándék nézegetés....
......és az ajándékok csak gyűlnek -gyűlnek
Mariskánk mézeskalács csodái
és még ez is tőle van csak úgy, hogy enni is tudjunk:::))))
 
ajándék csendélet mindenkinek mindenkitől
és Mariskánk magyarázza a savanyúság tartalmát........
Orsi elmélyülten figyeli.......

hát erről beszélt Mariska ......feta sajt +olíva+olaj+ mentalevél

előkészület a pályamunkára
a tervezés.......

2 megjegyzés:

  1. Ó kérem, már a helynek is van egy olyan kisugárzása, ahova csak jó lehet bemenni! :) Amíg Ti az ajándékokat bontogattátok, szívesen elnézelődtem volna ott a háttérben! Azért a mézeskalács illata idáig átlengett.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, bizony...van is mit nézegetni a háttérben az már igaz, igaz kincses barlang ::)) És nem csak az illata finom de az íze is!

      Törlés