2013. március 3., vasárnap

Gyönyörű tavasz......

.........volt ma és tegnap. Végre!! 
Tegnap megjártuk az   utazás és bicikli kiállítást Pesten......jól elfáradtunk de sok érdekeset és szépet láttunk.
A mai nap is tartogatott meglepetést......mert azt nagyon szeretem....... végre az én madár etetőmbe is jött madárka!!!!!!!!! Ugyan csak egy és nem láttam sokáig....ezért nem tudom milyen volt, viszont nagyon örültem neki:::))))))  Így hát jól kezdődött a nap és lelkesen nekiláttam a szokásos vasárnapi főzési teendőimnek , aztán jöhetett a varrás!!!
Pár hete vettem ezeket a gyönyörű nyomott képeket és alig vártam , hogy megvarrassam az elképzelt párnáimat. MA még csak kettőt aztán jöhet a többi ...... Bevallom , nehezen találtam meg a hozzá illő csipkét , persze ez csak abból adódik , hogy szegényes a készletem:::))) pedig van jócskán , ám az sosincs amilyen éppen kéne. de hát tudjuk ezt mindannyian ::)))) Majd kezembe akadt ez a pamut csipke és feldobtam egy arany színű szatén szalaggal , és ennyi díszítés elég is , a kép önmagáért beszél::)))



Szép tavaszi hetet mindenkinek!

PilliMolli

2 megjegyzés:

  1. Romantikusan elegáns Rita ez a kollekció! Elhiszem, hogy öröm volt vele dolgozni...

    VálaszTörlés
  2. Csodaszépek!!!! Nagyon ügyes vagy. Elárulod a titkot, hol lehet ilyen nyomatokra "szert tenni"? Én ezektől teljesen elolvadtam. A párnáktól nem különbem :)

    VálaszTörlés