2012. április 6., péntek

tanfolyam

Idén lesz 17 éve, hogy foltvarrással foglalkozom. Ez egy szerelem , de hát ezt nem kell ecsetelnem azoknak, akik hasonló cipőben járnak. Szeretem nem elfelejteni, hogy kinek mit köszönhetek! Ez nagyon fontos, szerintem. Ami a foltvarrást illeti Keve Piroska az, akinek örökké hálás leszek, hogy ezt a világot megmutatta nekem annak idején. Ő indította el a klubbot, ahová azóta is járok, bár a szerepeket időközben felcseréltük és most én vezetem a csoportot és Piroska a jobb kezem::))) Remélem méltó utóda vagyok...igyekszem...nagyon...

2011 novemberében elindítottam első tanfolyamomat, sajnos a hirdetést elszúrtam és kevesen jelentkeztek, de most tavasszal már ügyesebben szerveztem a feladat ezen részét és több sikere is lett. Nagyon élvezem ezeket a tanfolyamokat, készülök, ahogy azt kell egy jó előadóhoz illően. 
A héten már a harmadik foglalkozás volt: papírra varrást tanultunk. Kicsit izgultam, hogy  milyen sikere lesz, de jól vették a lányok az akadályokat.
Itt jegyzem meg, hogy a csoportnak nagyon cuki neve van:  Mandulavirág csoport. Hát ugye, hogy édes::)))
Mindenki megvarrta a szép kis tulipános képet, ezen tanulták a kézi tűzés örömeit is.

Én is új mintadarabokat varrtam, ezeket tettem fel most...majd még több képet is mutatok ..később:))
papírra varrás - tulipán




tulipánok - papírra varrás





2 megjegyzés:

  1. Aranyosak ezek a tulipánok! A papírra varrással megszenvedtem, mert magamnak kellett rájönni a dolgok nyitjára, de megérte! Szeretem ezt a technikát is! Örülök a sikereidnek! Hány tagú a csoport?

    VálaszTörlés
  2. A tanfolyamon 7-en vagyunk, de van egy nem tanfolyamos csoportom is ahol 12 állandó tag van, ez a csoport már 17 éve működik (én kb 6 éve vezetem).
    Igen, a papírra varrás nem könnyű első nekifutásra, főleg ha egyededül kell a titokra rájönni, de akkor Te nagyon ügyes vagy hogy ez sikerült neked!

    VálaszTörlés