2012. szeptember 11., kedd

Munka és hobbi........


Létezhet-e a kettő együtt?? Szerencsésnek mondhatják magukat azok, akiknek ez megadatik. Nálam két vonalon is fut ez a kettősség. Tanítani szeretek. Csak így egyszerűen.  Nem is tudom elképzelni, hogy mit tudnék mást csinálni ??? Nem mondom, hogy mindig fenékig tejfel , de próbálok alkalmazkodni a helyzethez . Talán az a titok, hogy amit tanítok az a hobbim is egyben : nevezetesen az angol nyelv , és minden , ami angol...
 Majd ott van a varrás ....a hobbi, ami időnként munka is , ha van megrendelés , ...és ez jó....kikapcsol .....egyensúlyban tart . 
Az elmúlt héten volt dolog itt is- ott is.  Beindult a suli , jönnek a megrendelések, szépségek varrása a boltba . Túl vagyok egy nagy megrendelésen is : baba takaró és falvédő . Remélem a megrendelőnek tetszik majd .

a baba takaró

a középső panel rész

sarok elem

sarok elem

a minta ötletet Halász Edit könyvéből kölcsönöztem

szabad gépi tűzéssel is díszítettem


átadásra készen:)
Még egy dologra (a sok közül:::)) szeretnék időt szánni ha egyszer lesz ilyen, hogy szép fotókat készíthessek a munkáimról , de a photshoppal nem igazán boldogulok, pedig nagyon próbálkozom:::))) Hát majd egyszer!!!! Addig ezzel kell beérnem::))

Szép hetet mindenkinek!

PilliMolli

4 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek!!! Biztos örülni fognak neki! :)))

    VálaszTörlés
  2. Tátva maradt a szám, PilliMolli, ez több mint szép! Gratulálok! Minden munkádon látszik a profizmus és az igényesség! Jaj, ha két életem lenne ... mert téged nézegetve egyre kétségbeesettebb leszek, mi lesz az én előző varrós hobbimmal? Honnan lesz rá időm, ha már tehetségem ekkora nincs is, mint neked?

    VálaszTörlés
  3. Kedves Rózsa, ne hozz zavarba!! mindamellett, hogy jól esnek kedves szavaid,távol állok én a profizmustól, ha egy vonalon ábrázolnánk a profizmushoz vezető utat én úgy a 60 % -nál jelölném magam, tehát bőven van még mit tanulni. Tehát kétségbeesésre semmi okod::))csak légy kitartó, remélem egyszer találkozunk személyesen is és akkor bővebben eszmét cserélhetünk ez ügyben ::))

    VálaszTörlés
  4. Hát, bár úgy lenne, hogy találkoznánk! Valamiért úgy érzem, nem lennénk idegenek egymásnak kb. 2 perc elteltével. S hogy van még mit tanulnod? Biztos, s ezt azért állítom ennyire keményen, mert nekem meggyőződésem, hogy bárhová is jut el az ember lánya, mindig van tovább. Azonban ettől függetlenül szerintem Te már eljutottál valahova, egy olyan szintre, amire légy büszke, hidd el, minden okod meg van rá:-) (Csak zárójelben kérdezem, s akár mail-ben is válaszolhatsz, hol lehet ilyen édes-bájos-tüneményes gyerekmintás anyagot beszerezni, ami a takarón van?)

    VálaszTörlés