2012. október 26., péntek

Nem tudok szabadulni........


.......a romantikától . Ez így van jól, kell a lelkemnek a sok szépség, finomság. Még mindig imádom az apró- virág mintás, púder színű anyagokat. Sosem tudok ellenállni , hogy vegyek pár centimétert az ilyen típusú kelmékből . És most varrtam is belőlük, bár ezek az anyagok már régebben kerültek a kincses polcomra.
Ami a neszi formáját illeti , kicsit keskeny, hosszúkás és a bőségét két szűkítő varrás adja. Ha jól megnézzük semmi különleges nincs benne mert ilyen fazonok tömegében fellelhetőek az interneten csak azok valamivel magasabbak : ugye??? 
ez a csipke még az ausztrál barátnőmtől van, gyönyörű - szerintem:::)))

cosmetic bags

a szűkítő



Felirat hozzáadása
JA!!! rátaláltam egy nagyon egyszerű de annál nagyszerűbb fotó szerkesztőre, amivel már én is tudok szebb képeket csinálni , mint ahogy ez látszik is. Illetve próbálkozom. Minden ilyen program hasonló lehetőségekkel rendelkezik ezért nagyon újat nem tudok kitalálni, de mindig is tetszett a homályosított keret , amit sok helyen láttam már. Még keresem a hozzám legközelebb álló beállítást, szeretem az íves vonalvezetést, és kifejezetten utálom a szögletes kereteket .  Hát szorgalmasan gyakorlom tovább a fotó szerkesztést, és meglátjuk mi lesz belőle.

Holnap megyünk dolgozni !! Csak el ne felejtsem::))))

Szép vasárnapot  mindenkinek!

PilliMolli

3 megjegyzés:

  1. Úgy látszik most a neszi-gyártás időszakát éljük. Az előbb írtam az egyik blogos lánykának, milyen romantikus neszit varrt. Ezek gyönyörűek lettek Rita!

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Én a homályosított kereteket nem minden esetben kedvelem, néha úgy érzem valamit eltakarnak előlem, pedig én mindent látni akarok! :)))
    De ezek a neszesszerek csuda jók lettek!!!!

    VálaszTörlés
  3. Szívből kívánom, hogy soha ne is szabadulj meg a romantikától!!! :)
    Szerencsés vagy, ha megtaláltad az egyszerű, de nagyszerű képszerkesztőt. Én még keresem.
    A profi fotózás pedig, beláttam már rég: egy külön mesterség. De a neszeszerek nagyon édesek!

    VálaszTörlés