2013. február 16., szombat

Támadnak a macik!!!!

Ismét macis kedvemben voltam.....remélem kijött a barlangjából és nem is ment vissza......az enyémek biztosan nem!!!! Tehát hamarosan jön a tavasz!!!! legalább is remélem - mert már nagyon jöhetne - hiányzik a napsütés - bár ma egy kicsit megfényesítette magát - remélem holnap is így tesz. Egy szó mint száz , ismét befejeztem három Tildas mackót de most tavaszi vidám színekben. Ma elvittem őket egy vásárba is,  de haza akartak jönni velem, így hazahoztam őket. Bizony nehéz az elválás:::)))
Legutolsó vásár élményem nem volt túl pozitív , a mostani már egy fokkal jobb volt, ami a vásár elméleti elképzelését illeti azt jónak tartom , nevezetesen helyi kézműves azaz míves emberek portékáinak népszerűsítése a cél. Ez remek , ám idő kell , hogy mindenki tudjon róla és látogassa is.....hát én kivárom:::)))
Készültem néhány nyuszik szívvel is .....el sem merem mondani, hogy milyen régóta ki voltak szabva , a nyuszi fejek fel voltak varrva , ki voltak fordítva , csak tömésre és dekorálásra vártak. De mint tudjuk mindennek eljön az ideje csak győzzem kivárni:::))) Nem bánom, hogy nem volt itthon megfelelő színű rafiám a szalag helyett , mert nekem így jobban tetszik. Úgy látom mindig visszatérek a jól bevált szalag díszítésemhez.






Szép hétvégét mindenkinek!

PilliMolli


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése