2013. április 3., szerda

Vásári forgatag

Következzék egy kis hétvégi beszámoló...........kissé megkésve , mert hiszen lassan már a következő hétvégéről kéne írnom, de most tértem magamhoz a kimerültségből. 
A budai várban volt szerencsém részt venni a Budavári Húsvéti Sokadalom című rendezvényen a Meska jóvoltából. Vásáros részt vevője voltam három napig a rendezvénynek. Kalandos és eseménydús három nap áll mögöttem főleg ami az időjárást illeti . Tudom , nem kell  ecsetelnem a mögöttünk álló pár nap hőmérsékleti jellemzőit ,ezért nem is teszem , de az tény , hogy már tudom milyen lehet télvíz idején a hajléktalanok élete kint a  hidegben, hóban, fagyban. Esténként három paplan alatt is alig bírtam kiengedni.......Bár a vásározás élménye nem új keletű nekem, mert jó pár évvel ezelőtt volt alkalmam többször is belekóstolni , és nagyon élveztem akkor is és élvezem most is minden percét. Sokat dolgoztam a megelőző pár hétben azért, hogy a standomon kellő mennyiségű árut tudjak felsorakoztatni.....talán sikerült is ......már ami a visszajelzésekből kiderült számomra. Szombat és vasárnap sajnos lehettek volna többen is ha az idő kegyesebb lett volna hozzám , a hétfő azonban meghozta a vásárló közönséget. És , hogy megérte vagy sem???? Attól függ, milyen megközelítésből vizsgálom e kérdéskört.  ::::::))))))))
szórólapok, névkártya, címkék ......fontos kellékek::))
kipakolás után

kis közelkép


imádom a régi bőröndöket, amik most jó szolgálatot tettek...évek óta gyűjtöm őket - ez volt a cél, hogy egyszer vásárba vigyem őket.

a Meskások sorba voltak rendezve .... én voltam a legelső standon.....a lapot emlékbe elhoztam::::::)))

Szép hetet mindenkinek!

PilliMolli

2 megjegyzés:

  1. gyönyörűséges standod van! imádom azt a kis kék/zöld hajú babát! :)

    VálaszTörlés
  2. Úgy látom rengeteget dolgoztál a vásározás előtt! Csodaszép, igazi mestermű minden munkád! Gratulálok!

    VálaszTörlés