2013. július 29., hétfő

Hőguta - 

- avagy ha Murphy nem akarja akkor nincs mit tenni::))
Már pénteken kellet volna jönni a klíma szerelőnek, de nem jött és nem is értem többé utol telefonon sem - most erre mit is mondhatnék ??? aztán a reménysugár - van egy ismerős aki tíz évig volt klíma szerelő : majd ő csodát tesz, de legalább is szerel és a kritikus hőgutás napra (azaz mára) már lesz levegő itt fenn a tetőtérben , és jött - vasárnap reggel (rendes volt tőle) , de lesújtó volt a hír: valami komoly probléma van viszont két lehetséges ok is felmerült : vagy egy pár ezer forintos tétel vagy a rosszabbik verzió ami majdnem annyi mintha új klímát vennénk . Tehát holnap - kedden- amikor a hőgutának vége - megtudjuk, most már mindegy mert lesz még meleg, legalább is azt mondják ::)) .  Keddet még sosem vártam ennyire mint most , mert már a vizes törölköző és a ventilátor sem segít rajtam . A varrógépemet is pihentetem , így most olyan képeket mutatok amiken a táskákat pár hete csináltam.
A szabás mintát a studikatdesigns -tól vettem. A bükkszentkereszti táborban megvarrtuk a lányokkal ,de csak a szabással eltöltöttünk több, mint fél napot - őrület ,de tényleg a szabás tovább tart ennél a táskánál, mint maga a varrás. Viszont a fazon nagyon praktikus : oldalt két zseb , elöl egy rejtett zseb , hátul egy zippes zseb , belül már nincs :)) Azért  a lányok ügyesen megbirkóztak  a feladattal .









ez egy könnyített fazon érdekes fogó megoldással

hozzáteszem a fogó bedolgozása nem könnyíti meg az ember dolgát
Mára ennyit mutatok mert már a gép is csak a meleg sugározza , addig is mindenkinek kitartást holnaptól jön a lehűlés (elvileg).

PilliMolli

2 megjegyzés:

  1. Hú, az a legelső, színe, mintája - nagyon egyben van! Gratulálok :-) Remélem megjavult a klímátok, mert a hőguta tartósan itt maradt.

    VálaszTörlés