2015. február 7., szombat

Ismét 'Kagyló' táska

Valójában ez egy Studio Kat minta, mert szeretek jól megtervezett szabásmintákkal dolgozni. Ez nem titok. Sokszor vásárolok mintákat online, igazán jó tervezők vannak világszerte. Persze nem minden leírás jó és ha nem tudnék ennyire angolul akkor bizony bajban lennék sok esetben mert néha nagyon gyenge leírások társulnak a mintákhoz. Aztán olyan is van amikor több tíz oldalon keresztül mutatják be az elkészítést de mégis szükség van a rutinra, hogy el lehessen készíteni egy bonyolultabb darabot. Ennél a táskánál is így volt: kevés magyarázat, több órányi gondolkodás, majd heuréka! rájöttem és  röpke két nap alatt megvolt az első táska. Hiszitek vagy sem kb 24 alkatrészből áll ez a fazon. A szabással ment el a legtöbb időm, a varrás már egyértelmű volt. Szeretem az effajta kihívásokat, mert megdolgoztat és jó érzés amikor a végeredménnyel elégedett vagyok. 
Azt tudni kell, hogy aki megveszi az eredeti mintákat egyúttal 'jogosítványt' kap arra, hogy varrjon eladásra is, DE nem ipari mennyiséget. Azért ez nem az a fazon amiből egy vásáron asztalt töltenék meg mert nagyon idő igényes ha a kivitelezést minőségben szeretném véghez vinni. Márpedig nálam ez alapszabály!!!! És mindezekből következően az ár is ehhez igazodik. Azonban akik eddig ilyet vettek tőlem nem bánták meg.
Most kettő színösszeállítás volt előkészítve, ma a kéket mutatom be.
Holnap jön a sárga összeállítás.
elöl a rejtett zseb, aminek azért van egy kis mélysége, különben kipotyogna amit beleteszünk. Ez a rész ideális kulcsok, zsepik kisebb dolgok tárolására

Ez a hátoldal ahol egy cipzáros zseb található, mely teljesen leér a fenékrészig, tehát elég nagy.


cipzárral záródik a táska és belül szép bézs színű pöttyös bélés van nagy pakolós résszel

Legyen szép napunk!

PilliMolli

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése