2015. július 29., szerda

Duna Palota kiállítás


Részt vettem egy pályázaton, melyet az AMKA írt ki még a tavasszal. Három babámmal pályáztam, és mind a hármat kiállították a Duna Palotában. Ez már fél siker! Igen, mert nem minden munka került automatikusan kiállításra. Sajnos azonban díjat nem nyertem, viszont nem vagyok elkeseredve, bár jól esne időnként egy kis értékelés, hogy legyen miből okulni és tanulni, hogy a jövőben mire figyeljek. 
Majd eljött a megnyitó napja, melyre Judit barátnőmmel mentem el. A legnagyobb hőguta idején, ott ültünk az épület nagyon szép színház termében, ahol még a légkondi is alig bírta. Rövid köszöntők és megnyitás, majd annál hosszabb díjátadás, ajándékok tömkelege, soha véget nem érő átadása. Na, nem a savanyú szőlő beszél belőlem, csak a meleg!!!! Az élmény maradandó lesz, mert ilyen neves helyen munkám még nem volt kiállítva. Büszke vagyok magamra, bár, és ez csak költői kérdés részemre: ha mindig azok kapnak díjat, akik már amúgy is díjazottak, akkor a kezdők, hogyan rúgjanak labdába? Ez egy ördögi kör.

A kiállítás még látogatható augusztusban is.

Legyen szép napunk!


3 megjegyzés:

  1. Ne keseredj el, már az, hogy kiállították az is valami! Sajnos mindenütt megvan a "díjazottak" listája! Talán a következőnél már előrébb kerülsz. Különben gratulálok!

    VálaszTörlés
  2. Én anno nem pályáztam, de hasonlót érzéseim voltak már. Gratulálok,hogy kiállították a babákat. Aranyosak :-) Erika

    VálaszTörlés
  3. köszönöm a biztatást! mindenképpen próbálkozok még:)

    VálaszTörlés