2012. augusztus 29., szerda

Ahogy Ígértem .......


.......itt vannak a befejezett táskák. Remélem a megrendelőmnek is ugyanúgy tetszeni fog, mint nekem. 

ÉS egy kis ráadás : beugrottam ma a turiba és találtam egy kincset......mármint nekem az.....egy igazi hímzett amerikai zászló. Többféle zászlót vettem már, hogy díszítsem az osztálytermet és a fiam szobáját  ( itt jegyzem meg , hogy teljesen függő lettem az angol és amerikai , illetve angol nyelvterületes országok zászlaja iránt ), de ez a legkülönlegesebb. Gyors mosás , ilyen időben gyors száradás és vasalás után kiterítettem, gyönyörködtem majd összehajtogattam ahogy azt a filmekben szokták. 

grey shoulder bag with flowers

imádom a virágokat rajta

orange - black shoulder bag

érdekes, hogy a kép mennyire nem adja vissza a trapéz fazont

green shoulder bag

zöld válltáska
American flag

hatalmas méretű

és íme a szép hímzett csillagok

közelről is:)

tiszta amerika !
Hamarosan beváltom ígéretemet tutorial ügyben is, remélhetőleg még a héten belefér az időmbe.

Addig is további szép hetet és élezzük ki a nyár utolsó meleg napjait.

PilliMolli

2 megjegyzés:

  1. Pillimolli! Úgy "csekkoltál" be a blogomra, hogy onnan nem lehet rádkattintani, csak ha a google-ba beírom a nagyon helyes nevedet - Pillimolli - tetszik még mindig :) -. Próbálj meg javítani rajta, akkor közvetlenül a kis logódra kattintva is átsétálhat tőlem hozzád bárki. Ez a blog érdemes rá! Nagyon ügyes vagy a szakmában. Engem elvitt a decoupage, de előtte én is éltem ennek a bűvöletében. Van egy nagy ágytakaróm, már nincs sok híja, kb. 2/3 állapot, vagy erőt veszek magamon és kicsit visszakalandozok, vagy segítséget kérek Tőled! Na jó, inkább befejezem magam, s ígérem, ha elkészül megmutatom! A munkáid nagyon-nagyon tetszenek :)

    VálaszTörlés
  2. Kedves Rózsa! Nagyon köszönöm kedves szavaidat, és a segítséget, van még mit tanulnom, de a problémát megoldottam, ezt én nem is tudtam, hogy külön be kell állítani. Most úgy néztem működik. Takaró ügyben szívesen segítek, csak szólj, de aki ilyen szépségeket csinál annak egy takaró nem okozhat problémát, csak az idő hiány::))

    VálaszTörlés