2012. november 19., hétfő

Tea időszak.......

......mindenféle értelemben . 
Először is mert az őszi - téli időszakban szeretek teázni , mint rajtam kívül sokan mások is, ilyenkor szívesen veszek mindenféle fincsi teákat.
Másodszor mert teázószettet varrtam a barátnőimnek a Bakancsos társaságban.
Internetes ötlet alapján készült , szerintem nagyon jó ötlet :
nyitott állapotában - kis zsák ami a bögrének biztosít védelmet + zsebecske a teáknak

mindenféle anyagból tetszetős kis darab

kívül - belül


és egy igazi teás szett - nézd csak az anyagot ::::))))
És ezzel még nem volt vége a múltheti alkotásnak - elkészültem a csillagok feldíszítésével .....
félkészen gyertyafényben.....





Majd befejezésül egy pár darab evőeszköz tartó - nagyon praktikus kis darab , belefér a szalvéta és mindhárom evőeszköz fajta.



Hát röviden ennyit mára , bár egy dolgot nem értek ....az előző bejegyzésemnél , úgy öt perccel ezelőtt ..... nem tudtam befejezni a bejegyzésemet mert nem tudtam a kép alatt folytatni az írást , mármint fizikailag ......már jártam így .....de nem értem miért van ez???? A lényeg , hogy most sikerült tehát jöjjön az elköszönés :::::))))))

További szép estét mindenkinek!

PilliMolli

1 megjegyzés:

  1. Egy ilyen evőeszköztartó garnitúrával szívesen terítenék :) nagyon szépek!
    A bejegyzés folytatásához: így már én is jártam, bár alapból nagyon kezdő vagyok minden ilyen blogtémában, de ilyenkor állj be oda, ahol folytatni szeretnéd, s vess egy pillantást ott fent bal oldalon arra a két kis ikonra hogy írás - HTML . Ha nem az írás ikont látod szürkén, kattints rá, valószínű valahogy átállítódott. Én így kínlódtam át magam a problémán (és még hányon, ha tudnád, jó lenne kicsit jobban érteni ehhez a blogszerkesztősdihez is, de kinek van mindenre ideje?)

    VálaszTörlés