2013. április 24., szerda

Hétvégi kiruccanás.........


........Sopronba, vonattal.....hát nagy kaland volt mondhatom . A Bakancsos barátnőimmel csaptunk egy hosszú hétvégét . Már a vonaton feldobtuk a hangulatot , mivel régóta nem találkoztunk csak emailben beszéltünk, hát volt mit élő szóban megbeszélni. Majd voltak , akik nem tudtak tétlenül ülni és nekiláttak horgolni tanulni , meg hímeztek , és ettek ........ El lehet képzelni , hogy hét nő a vonaton mit tud rendezni...... Pestről mentünk közösen  - nyárból őszbe - mert Sopronban olyan hideg volt , hogy a fogunk is vacogott a leszálláskor. Szerencsénkre kocsiba raktuk a bőröndjeinket és buszra pattantunk mert nekünk már nem jutott hely. Megérkeztünk JUdit nővéréhez , Edithez , ugyanis nála volt a szállás és a szomszéd lakásban. Edit már jelezte a szomszédoknak, hogy nyolc nő lesz nála - egy kis hangzavarra lehet számítani - nem tudom ezt miért mondta?????Lehet , hogy hangosak vagyunk???? Mindenesetre nagyon jó hangulatban telt a három nap - ilyenkor ünnepeljük a szülinapokat és most egyikünknek egy nagyon szép kerek évszáma volt - 70 éves lett Mariska!!!!! Nagyon szép tortával leptük meg és ami egy foltvarrónak igazán nagy öröm mindenkitől kapott 10 darab textil darabot és mivel heten adtuk így összesen hetven gyönyörűséges gyűjteménye lett .......nagyon örült neki .....mi meg annak, hogy örömet szereztünk neki .
Másnap és harmadnap túráztunk a Lőverekben - a városban - egyszóval tartalmasan telt a hétvége , majd hazautazás vonattal .
Az én szülinapi ajándékom a lányoknak egy kis gomba alakú üvegtartó volt és benne egy papírtechnikával készült ollóőr , ami méretét tekintve kb 4-5 cm , élvezet volt varrni , és főleg mert tulipán formájú és én azt nagyon szeretem:::))))
a Károly kilátónál

a soproni vasúti váróban







Szép hetet mindenkinek!

PilliMolli

2 megjegyzés:

  1. Küldtem Neked egy díjat, mert szeretem a munkáidat! Kérlek lépj át a blogomba, hogy lásd... További sok szép alkotást! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó ötlet,hogy így tartottátok meg a szülinapot!Gondolom igazi élmény volt, mindannyian jól éreztétek magatokat!
    Látom már megelőztek! Nem baj! Szeretnék én is adni egy díjat,ha elfogadod!

    VálaszTörlés