2014. február 2., vasárnap

A nagy maci project


Munkás heteken vagyok túl és továbbra sem a pihenésről szólnak a mindennapjaim. Még szerencse, hogy a téli szünetben sokat pihentem ::))))
Egyik kedves bakancsos barátnőm kért meg, hogy varrjak macikat a nővére patikájába ahol alkalmi foltvarrós kiállítások szoktak lenni. Lévén , hogy február a " mackó várás" hónapja így mackók lepték el a patikáját - nem kis sikerrel - mint ahogy arról azóta értesültem . Nagyon jó dolog a mackó készítés - már régóta varrok ilyen csudapofa figurákat . 
Szeretem a klasszikus teddy fazont is de igazából ezek a kicsit country-s , kajla fejűek jobban tetszenek. Legyen kicsit bájos, romantikus, és idétlenke is :)) A Tildas fazon ( garbós) is az egyik kedvencem . 
a kezdet

végre használhatom az új címkéimet::)))

a garbók

egy kosárnyi alkatrészés íme a nudista csapat::))))
Csak a szabás , tömés , összeállítás tartott több napig .Bármennyire gyorsabb dolog lenne mindig ugyanolyan anyagból dolgozni egy egy fazon alkalmával én még sem tudom magam rávenni erre - szeretem az anyagok, színek, minták sokféleségét és ezek alkalmazását - ez persze további hosszú órákat jelent ,mert a kiválasztás nem egyszerű dolog - legalább is nekem - hogy az olyan legyen ........

A további macikat holnap mutatom be - addig is jó maci várást::)))))

PilliMolli


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése